Verwerkersovereenkomst; Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG 3.1)

H.C.M. Vorst 1-7-2021

Service Level Agreement (PsiTestuitgevers & STIPP)

Sub-verwerkersovereenkomst (STIPP & Interconnect)

Verwerkersovereenkomst (laatst aangepast op 10-10-2020)

Vanaf 25 mei 2020 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG 3.1) van toepassing. Ons beleid volgt de nieuwe algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van de Europese Unie. We hebben onze verwerkersovereenkomst bijgewerkt om u meer informatie te geven over hoe Psi Testuitgevers B.V. uw privacy beschermt. Wij zijn een bijzonder bedrijf dat bijzonder gevoelige informatie voor leerlingen en scholen verzendt en beheert. Van het begin af aan zijn we daar heel zorgvuldig mee omgegaan. 

Alle kwetsbare punten hebben we de revue laten passeren tijdens de voorbereidingen op deze wetgeving.

Ondanks de langdurige voorbereidingen op deze wetgeving kunnen onvoorziene omstandigheden ons verplichten tussentijdse aanpassingen te maken.

Wij zullen u op de website op de hoogte houden en zo nodig via onze nieuwsbrieven.

Graag met de toelichting dat de gegevens al ruim 10 jaar met zorg beheerd worden en dat de verwerkersovereenkomst op de website staat. 

Als de bewerkers en sub-bewerkers het contract hebben ondertekend ontvangen de klanten een getekend exemplaar van de Psi-Testuitgevers te Amsterdam. Klik op het bijgevoegde pdf-bestand rechtsboven om de bijgewerkte verwerkersovereenkomst te lezen.

U kunt de verwerkersovereenkomst als pdf-bestand downloaden door op het knopje te klikken rechtbovenaan. Mocht u problemen ervaren met het downloaden van de verwerkersovereenkomst, dan kunt u contact opnemen met Peter Tamboer op het volgende telefoonnummer: 06-51232644.